SuPSinranta.jpg

Seurainfo

Yhdistyksen taloutta ja asioita hoitaa ja sen toimintaa johtaa hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja eli kommodori, I ja II varapuheenjohtaja eli varakommodorit sekä neljä jäsentä. Hallituksen jäsenistä saa enintään kolmen asuinpaikka olla muu kuin Suomenlinna. Kommodorin asuinpaikka on oltava Suomenlinna.

SuPSin hallitus 2019

kilpailu- ja koulutuspäällikkö
tarja.tervo(a)viapori.fi

Pertti Koiranen
katsastuspäällikkö                                                          pertti.koiranen(a)viapori.fi

Jussi Kaskia
Taloudenhoitaja
talous(a)sups.fi

Korvaa sähköpostiosoitteessa (a) -> @-merkillä

Jäseneksi liittyminen

Jäsenanomus lähetetään sähköpostitse Suomenlinnan pursiseuran hallitukselle. SuPSin hallitus käsittelee anomuksen seuraavassa kokouksessa, joka pidetään saapumispäivän jälkeen.

Liittymismaksu on 100€ Suomenlinnalaiselta ja muilta 300€, jäsenmaksu perheen ensimmäiseltä jäseneltä 35€, toiselta jäseneltä 25€ ja juniorijäseneltä (alle 18v) 10€. Liittymismaksu peritään vain perheen 1. jäseneltä.

Anomus toimitetaan osoitteella:

sups(a)sups.fi

Lisätietoa jäsenyydestä kommodori Ari Bungersilta
kommodori(a)sups.fi

Laskutusosoite

SuPSin laskutusosoite on:

Suomenlinnan Pursiseura ry
Jussi Kaskia
Suomenlinna B42 A2

Y-tunnus on 1909777-0

Satama ja vieraspaikat

SuPS:n kotisatama on Suomenlinnan Iso-Mustasaarella Varvilahden rannassa.
Koordinaatit: 60° 08,8’ ja 24° 59,2’.

SuPS:n omassa satamassa ei ole vieraspaikkoja. Suomenlinnan vierasvenepaikat sijaitsevat lahden vastakkaisella puolella Susisaarella ison telakan rannassa. Lisätietoa osoitteesta www.valimo.org.

Tiedotus

Seuran tärkein tiedotusväline on supslista. Voit tilata tämän sähköpostilistan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen
supslista+subscribe@viapori.fi
Listan kautta voit myös lähettää sähköpostia jäsenille käyttämällä osoitetta supslista@viapori.fi.

Tallenna