Purjehdusleiri

Suomenlinnan pursiseuran purjehdusleiri 16.-18.6. 2017

Suomenlinnan Pursiseura järjestää jälleen kesäkuussa perinteikkään ja suuren suosion saavuttaneen purjehdusleirin. Tiedossa on hauskaa yhdessäoloa, leirielämää, merenkulkua – ja tietysti purjehdusta.

Leiri järjestetään 16.-18. kesäkuuta, ja on tarkoitettu 7-14 –vuotiaille lapsille.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvitse olla.

Lähtö on perjantaina Suomenlinnasta puolen päivän jälkeen ja paluu sunnuntaina iltapäivällä. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille kesäkuun alussa.

Osallistumismaksu on 85 €/lapsi, sisaralennus on 5 €/lapsi. Maksu sisältää kuljetukset, majoituksen (teltoissa), ruuan ja ohjelman. Suomenlinnan Pursiseura vastaa leiriläisten vakuutuksista.

Ilmoittaudu leirille tästä.

Leirimaksu tulee suorittaa Suomenlinnan Pursiseuran tilille Ålandsbanken 660100-1019967 kesäkuun 1. päivään mennessä.

Leirille tarvitaan myös aikuisia valvojiksi ja rastien vetäjiksi. Haluaisitko tehdä leiriläisten kanssa taidetta tai kenties paistaa lettuja?

Leirintekijäksi voit ilmoittautua tästä.

Lisätietoja:

juniori(at)sups.fi

Tervetuloa mukaan purjehtimaan ja retkeilemään kauniissa saaristossa!

Purjehdusterveisin,

Eero Kairamo

0405401973

Katso varustelista tästä linkistä.