Purjehdusleiri 2021 elokuussa

Suomenlinnan Pursiseuran purjehdusleiri 2021 järjestetään jälleen elokuussa

Leiri on nyt täynnä. ⛵

Suomenlinnan Pursiseura järjestää perinteikkään ja suuren suosion saavuttaneen purjehdusleirin tänäkin vuonna pe 27. – su 29. elokuuta Vasikkaluodolla Itä-Helsingin saaristossa. Tiedossa on tälläkin kertaa hauskaa yhdessäoloa, leirielämää, merenkulkua – ja tietysti purjehdusta.

Viikonlopun pituinen leiri on tarkoitettu 7-14 –vuotiaille lapsille. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Leirillä riittää hauskaa tekemistä kaikille. Leirille mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lähtö on perjantaina Suomenlinnasta alustavasti n. klo 13.00 ja paluu sunnuntaina iltapäivällä. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille viimeistään elokuun alussa.

Osallistumismaksu on 90 €/lapsi, sisaralennus on 10 €/lapsi. Maksu sisältää kuljetukset vesibussilla, majoituksen (teltoissa), ruuan ja ohjelman. Suomenlinnan Pursiseura vastaa leiriläisten vakuutuksista.

Leirimaksu tulee suorittaa Suomenlinnan Pursiseuran tilille Ålandsbanken 660100-1019967 elokuun 1. päivään mennessä.

SuPS tarkkailee vallitsevaa COVID19-tilannetta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista tarvittaessa. Leirin järjestämisen ehtona on mahdollisuus taata leiriläisille turvalliset olosuhteet.

Lisätietoja:

cami.ekholm(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan purjehtimaan ja retkeilemään kauniissa saaristossa!

Purjehdusterveisin,

SuPSin junnuleirityöryhmä

Katso varustelista tästä linkistä.