Purjehdusleiri 2020 elokuussa

Suomenlinnan Pursiseuran purjehdusleiri 28. – 30.8.2020

Purjehdusleiri 2020 järjestetään poikkeuksellisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Suomenlinnan Pursiseura järjestää perinteikkään ja suuren suosion saavuttaneen purjehdusleirin tänä vuonna poikkeuksellisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tiedossa on tälläkin kertaa hauskaa yhdessäoloa, leirielämää, merenkulkua – ja tietysti purjehdusta.

Leiri järjestetään 28.-30. elokuuta, ja on tarkoitettu 7-14 –vuotiaille lapsille. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Leirillä riittää hauskaa tekemistä kaikille.

Tämän vuoden leiripaikka tarkentuu pian.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvitse olla.

Lähtö on perjantaina Suomenlinnasta alustavasti klo 15.00 ja paluu sunnuntaina iltapäivällä. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille viimeistään elokuun alussa.

Osallistumismaksu on 85 €/lapsi, sisaralennus on 5 €/lapsi. Maksu sisältää kuljetukset, majoituksen (teltoissa), ruuan ja ohjelman. Suomenlinnan Pursiseura vastaa leiriläisten vakuutuksista.

Ilmoittaudu leirille tästä.

Leirimaksu tulee suorittaa Suomenlinnan Pursiseuran tilille Ålandsbanken 660100-1019967 elokuun 15. päivään mennessä.

SuPS tarkkailee vallitsevaa COVID19-tilannetta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista tarvittaessa. Leirin järjestämisen ehtona on mahdollisuus taata leiriläisille turvalliset olosuhteet.

Lisätietoja:

cami.ekholm(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan purjehtimaan ja retkeilemään kauniissa saaristossa!

Purjehdusterveisin,

SuPSin junnuleirityöryhmä

Katso varustelista tästä linkistä.