Purjehdusleiri 2021 elokuussa

Suomenlinnan Pursiseuran purjehdusleiri 2021 järjestetään jälleen elokuussa

Lisätietoa tulossa pian.

Suomenlinnan Pursiseura järjestää perinteikkään ja suuren suosion saavuttaneen purjehdusleirin tänäkin vuonna elokuussa. Tiedossa on tälläkin kertaa hauskaa yhdessäoloa, leirielämää, merenkulkua – ja tietysti purjehdusta.

Viikolopun pituisen leirin ajakohta ja paikka tarkentuvat pian. Se on tarkoitettu 7-14 –vuotiaille lapsille. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Leirillä riittää hauskaa tekemistä kaikille.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvitse olla.

Lähtö on perjantaina Suomenlinnasta alustavasti klo 15.00 ja paluu sunnuntaina iltapäivällä. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille viimeistään elokuun alussa.

Osallistumismaksu on 90 €/lapsi, sisaralennus on 10 €/lapsi. Maksu sisältää kuljetukset, majoituksen (teltoissa), ruuan ja ohjelman. Suomenlinnan Pursiseura vastaa leiriläisten vakuutuksista.

Ilmoittaudu leirille tästä.

Leirimaksu tulee suorittaa Suomenlinnan Pursiseuran tilille Ålandsbanken 660100-1019967 elokuun 1. päivään mennessä.

SuPS tarkkailee vallitsevaa COVID19-tilannetta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista tarvittaessa. Leirin järjestämisen ehtona on mahdollisuus taata leiriläisille turvalliset olosuhteet.

Lisätietoja:

cami.ekholm(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan purjehtimaan ja retkeilemään kauniissa saaristossa!

Purjehdusterveisin,

SuPSin junnuleirityöryhmä

Katso varustelista tästä linkistä.