Purjehdusleiri 2020

Suomenlinnan pursiseuran purjehdusleiri 12. – 14.6.2020

Purjehdusleiri 2020 järjestetään, jos olosuhteet sallivat. SuPS tiedottaa asiasta viimeistään huhtikuun lopulla. Ilmoittautumislinkki on auki ennakkoilmoittautumisia varten.

Suomenlinnan Pursiseura järjestää jälleen kesäkuussa perinteikkään ja suuren suosion saavuttaneen purjehdusleirin. Tiedossa on hauskaa yhdessäoloa, leirielämää, merenkulkua – ja tietysti purjehdusta.

Leiri järjestetään 12.-14. kesäkuuta, ja on tarkoitettu 7-14 –vuotiaille lapsille.

Tämän vuoden leiripaikka tarkentuu pian.

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvitse olla.

Lähtö on perjantaina Suomenlinnasta puolen päivän jälkeen ja paluu sunnuntaina iltapäivällä. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille kesäkuun alussa.

Osallistumismaksu on 85 €/lapsi, sisaralennus on 5 €/lapsi. Maksu sisältää kuljetukset, majoituksen (teltoissa), ruuan ja ohjelman. Suomenlinnan Pursiseura vastaa leiriläisten vakuutuksista.

Ilmoittaudu leirille tästä.

Leirimaksu tulee suorittaa Suomenlinnan Pursiseuran tilille Ålandsbanken 660100-1019967 kesäkuun 1. päivään mennessä.

Leirille tarvitaan myös aikuisia valvojiksi ja rastien vetäjiksi. Haluaisitko tehdä leiriläisten kanssa taidetta tai kenties paistaa lettuja?

Leirintekijäksi voit ilmoittautua tästä.

Lisätietoja:

johannavonbruun(at)icloud.com

Tervetuloa mukaan purjehtimaan ja retkeilemään kauniissa saaristossa!

Purjehdusterveisin,

SuPSin junnuleirityöryhmä

Katso varustelista tästä linkistä.