TT_junnu_header.jpg

Juniorit

Juniorivuosi 2020!

Suomenlinnan Pursiseura on julistanut vuoden 2020 juniorivuodeksi. Vuoden aikana keskitytään muun toiminnan ohessa erityisesti nuoriin ja heidän toiminnan kehittämiseen.

Menestysseura 2020

SuPS:n junioritoiminta on osa Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n Menestysseura 2020 hanketta! Hanke antaa tukea junioritoiminnan kehittämiselle.

Mitä tehdään?

Jollakoulussa on ennätyksellinen määrä osallistujia, 20 kappaletta!

Jollakoulu toimii ennen purjehduskautta ”koronamoodissa” eli etäopetuksena. Osallistujille on lähetetty ohjeistus toiminnasta.

Toiminta alkaa 1.4. kello 1700 – 1900 tapahtuvalla materiaalien jaolla Länskärin jollavarastolla (E 7) Nallensaunan takana. Jos et pääse sinne hae materiaali sähköpostissa mainitusta osoitteesta.

Purjehduskausi aloitetaan kun tulee lämpimämpää ja koronatilanne selkiytyy. Seuraamme Suomen Purjehdus ja Veneilyn ohjeistusta, samoin seuraamme naapuriseurojen toimintaa.

Nyt on jo nähtävissä, että purjehdukset pidetään ainakin kahtena päivänä. Keltainen ja vihreä ryhmä omanaan. Toivottavasti meillä on ensi vuonna myös punainen HOT HOT -ryhmä.

Mahdollisuuksien ja halukkuuden mukaan voidaan järjestää myös päiväleirejä kesällä.

Edellytykset osallistumiselle:

Liittyminen Suomenlinnan pursiseuraan juniorijäseneksi, alle 18-vuotiailta ei liittymismaksua. Jäsenmaksu v. 2020 on 10 €/v. Liittymällä jäseneksi saa myös Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenedut joihin ehkä tärkeimpänä kuuluu vakuutus harjoituksissa. Lisätietoja tästä linkistä:  https://spv.fi/teema/jasenedut/

Ikä seitsemästä vuodesta ylöspäin ja uimataito purjehdittaessa.

Jollapurjehdukseen soveltuvat kauluksettomat kelluntaliivit (hinta 30 € alkaen).

Tästä linkistä saat juniorijäsenhakemuksen (tulostettava .pdf):

Heikki ”Hemmo” Savolainen

telakka(at)sups.fi

Mennyttä toimintaa voit seurata junioritoiminnan FB-ryhmästä, jossa myös keskustellaan purjehduksesta.

Jollat! – Suomenlinnan Pursiseura

Tervetuloa kehittävään, edulliseen ja ympäristöystävälliseen harrastukseen!