• Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevätkokous 25.3.2017 klo 16.00 Upseerikerholla

25/03/2017 @ 16:00 - 19:00

Arvoisat SuPSin jäsenet!

Tervetuloa Suomenlinnan Pursiseura ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen

lauantaina 25.3.2017 klo 16 Suomenlinnan Upseerikerholle (Suomenlinna C 53, http://www.suomenlinnanupseerikerho.fi/)

Kokouksessa esitetään sääntöjen mukaisesti hallituksen laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajien antama lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Lisäksi muissa asioissa Pera Koirasen puheenvuoro katsastusasioista. Muita asioita voi ehdottaa esityslistalle viimeistään 5 pv ennen kokousta, tarkka esityslista seuraa tuon aikarajan jälkeen.

Kokouksen aluksi Ykä Klippi pitää näin Suomen satavuotisjuhlavuoden teemaan sopivasti  esitelmän ”Pursilipusta Suomen siniristilipuksi”.

Kokouksen päälle ruokaillaan ja istutaan iltaa yhdessä. Tarjolla Upseerikerhon keittiöstä ateria jäsenille SuPSin subventoimaan sopuhintaan 10 euroa.

Ruokailun järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan sunnuntaihin 19.3. mennessä osoitteeseen sups@sups.fi. Kerro myös valitsemasi ruokavaihtoehto – liha vai kasvis, ja mahdolliset allergiat tai muut erityistoiveet.

Ilmoittautumattakin paikalle saa tulla, mutta SuPSin subventoimaa ruokaa on tarjolla vain ilmoittautuneille.

Salaatti

Unkarilainen lihapata tai Härkisgulassi, Paahdetut perunat