« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevätkokous 2018

maaliskuu 24 @ 17:00 - 19:00

Tervetuloa Suomenlinnan Pursiseura ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen

lauantaina 24.3.2018 klo 17 Suomenlinnan Upseerikerholle (Suomenlinna C 53, http://www.suomenlinnanupseerikerho.fi/)

Kokouksessa esitetään sääntöjen mukaisesti hallituksen laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajien antama lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Muita asioita voi ehdottaa esityslistalle viimeistään 5 pv ennen kokousta, tarkka esityslista seuraa tuon aikarajan jälkeen.

Kokouksen päälle ruokaillaan ja istutaan iltaa yhdessä. Tarjolla Upseerikerhon keittiöstä ateria jäsenille SuPSin subventoimaan sopuhintaan 10 euroa.

Ruokailun järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan sunnuntaihin 18.3. mennessä osoitteeseen sups@sups.fi. Kerro myös valitsemasi ruokavaihtoehto – liha vai kasvis, ja mahdolliset allergiat tai muut erityistoiveet.

Ilmoittautumattakin paikalle saa tulla, mutta SuPSin subventoimaa ruokaa on tarjolla vain ilmoittautuneille.

Tervetuloa!

SuPS hallitus