• Tämä tapahtuma on mennyt.

Hätärakettien ampumaharjoitus

09.03.2013 @ 11:00 - 15:00

Helsingin Meripelastusyhdistys ja SMPS Espoon Meripelastajat järjestävät yhteistyökumppaniensa kanssa hätärakettiammuntaharjoituksen la 9.3 klo 11-15 Helsingin Jollaksessa, osoite Matosaarentie 22. Katso karttapiirros rakettiammunnan harjoituspaikasta.

Harjoituksessa voi turvallisesti ampua vapaaehtoisten meripelastajien opastuksella omia hätäraketteja, käsisoihtuja, oransseja merkkisavuja, kynäraketteja sekä valopistoolin punaisia laskuvarjoammuksia. Käytettävien välineiden tulee olla valmistettu vuonna 2006 tai sen jälkeen. Parhaillaan ovat neuvottelut käynnissä yhteistyökumppanien kanssa mahdollisuudesta ostaa harjoituksessa käytettäviä välineitä.

Paikalla on lisäksi mahdollisuus harjoitella esimerkiksi veneen pentterissä syttyneen tulipalon sammuttamista Laajasalon VPK:n opastuksella. Alkusammutusharjoituksessa ei tarvita omia välineitä. Tarvittava kalusto on valmiina harjoituspaikalla.

Harjoitukseen osallistuminen on ilmaista Meripelastusseuran jäsenyhdistysten henkilö- ja trossijäsenille. Muille osallistuminen maksaa 30 €.

Lisätietoa harjoituksesta saa osoitteesta www.helsinginmeripelastusyhdistys.fi.

Helsingin Meripelastusyhdistys ja SMPS Espoon Meripelastajat ovat vapaaehtoisia meripelastusyhdistyksiä, jotka pelastavat ja avustavat merellä apua tarvitsevia. Yhdistysten pelastusveneillä suoritettiin viime vuonna noin 200 erilaista tehtävää. Yhdistykset kuuluvat vapaaehtoisten meripelastajien kattojärjestönä toimivaan Suomen Meripelastusseuraan. Toiminnan keskeinen rahoitus tulee jäsenmaksutuotoista. Liittymällä jäseneksi, autat meitä auttamaan. Liittymällä trossijäseneksi, saat turvan myös veneellesi. Lisätietoja www.helsinginmeripelastusyhdistys.fi.

Päivämäärä:
09.03.2013